Hvem bestemmer?


Hvem bestemmer?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

overenskomster

af Hans Rasmussen

Præstegade 23, Kerteminde

Pengeafpresning.

Overskriften er tydeligvis et negativt ladet ord, ligesom ord som fagforeningsboss, der "direkte har forlangt" penge på bordet af regeringen til de kommende overenskomstforhandlinger. Ordene kommer fra Povl Mors, som ikke er helt ukendt i Kerteminde og omegn.

I en artikel den 28. november har han oplyst os om, at det er "afpresning af værste skuffe over for en regering, som har pointeret før og efter folketingsvalget, at overenskomstforhandlinger er en sag mellem arbejdsgivere og fagforeninger".

Aldrig kunne vi være mere enige.

Nu forholder det sig bare sådan, at fagforeningsbossen fra FOA forlanger penge på vegne af medlemmerne, så det er vel helt i orden?

Da social- og sundhedshjælperne var ved at lamme sundhedssektoren - også i Kerteminde - lød der andre toner fra den netop kasserede konservative borgmester Else Møller, som er partikammerat med nævnte Povl Mors. Else Møller forlangte i en skinger tone, at sosu'erne straks skulle have 5000 kr. mere om måneden. Vores nuværende borgmester var derimod enig i, at det var en sag, der klares ved overenskomstforhandlingerne.

Er De Konservative da blevet radikale - næppe.

Nu er jeg i tvivl om, det er Else Møller eller Povl Mors, der fastlægger De Konservatives politik i Kerteminde og omegn - og om de i det hele taget kan blive enige om en holdning til de hårdt prøvede, offentlige ansatte.

Hvem bestemmer?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce