Hvad var den rigtige pris?


Hvad var den rigtige pris?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HCA SHOW: Der har i det sidste stykke tid været en massiv kritik af HCA-fondens show i idrætsparken og især af prisen for Tina Turners deltagelse på én mill. dollars for at synge to sange. Det er blevet udråbt som en skandale, og HCA- fondens formand er blevet opfordret til at trække sig af ministeren.

I avisernes meningsmåling er 93 pct. enige i, at det er intet mindre end en skandale, og at det var stærkt kritisabelt at udbetale en "pensionist" så mange penge. Der er kun en, der har forsvaret prisen for Tina Turners deltagelse, og det er lederen at Horsens Teater, der står bag de store koncerter i Horsens. Han kunne fortælle om en anden "pensionist", der havde spillet i Horsens. Paul McCartney havde fået et honorar på ikke færre end 14 millioner, og han udtalte, at det var prisen for stjerner i verdensklasse. For treethalvt år siden havde Tina Turner tre shows i Amsterdam for 130000 mennesker til en billetpris på 450 kr., og billetterne blev solgt på under to dage.

Festen i Parken blev send til mange lande, og den værdi, der er i det, er også blevet forbigået i tavshed.

Jeg mener, at den massive kritik, der har været af HCA- fondens show og af Odenses borgmester Anker Boye er dybt uretfærdig.

Hvad var den rigtige pris?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce