Hvad gør man, når badekarret flyder over med vand?


Hvad gør man, når badekarret flyder over med vand?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl
RB PLUS Ældreminister i hård modvind efter en uge Folketingets
Debat. 

For nylig kom der nye tal fra finansministeriet, der viste, at vi i 2015 belastede de offentlige kasser med 36 milliarder kroner om året på grund af den ikke-vestlige indvandring. 36 milliarder kroner! Det tilsvarende tal for året før var 33 mia. kr. En stigning på 3 mia. kr. på ét år. Det er jo et vanvittigt højt tal - især, når man tænker på, hvordan vi ville kunne forbedre vores ældrepleje, vores skoler og vores sygehuse for penge i den størrelsesorden.

Da finansministeriet fremlagde deres tal, kunne man måske tro, at reaktionerne fra pressen og meningsdannere ville være at finde ud af, hvordan vi kunne komme problemerne med ikke-vestlig indvandring til livs. Men nej. I stedet for blev der spurgt ind til, hvorfor rapporten overhovedet skulle laves. Hvorfor lavede man ikke en rapport om, hvor stor en byrde Herning var i forhold til Hellerup? Hvorfor lavede man ikke en rapport baseret på hudfarve? For blot at nævne nogle af de spørgsmål, som et par af Christiansborg-journalisterne stillede finansministeren.

På trods af, at problemernes alvor med ikke vestlig indvandring ikke er gået op for alle endnu, og på trods af, at nogle politikere og medier gør alt, hvad de kan, for at tegne et rosenrødt billede af grupper i samfundet, der så åbenlyst er en stor økonomisk byrde, så synes der alligevel at være gode takter på vej fra Venstre og Socialdemokratiet.

Socialdemokratiet har for nylig fremlagt et udlændingeudspil, hvor man kunne fristes til at tro, at de har fundet stor inspiration i forslag, som Dansk Folkeparti har fremlagt gennem årene. Derfor synes vi naturligvis også, at udspillet indeholder mange gode punkter, som vi i Dansk Folkeparti vil holde Socialdemokratiet op på at få gennemført hurtigst muligt. For nok er Socialdemokratiets udspil i deres egen optik et valgoplæg, men hvorfor vente til efter et valg med at løse den største udfordring, Danmark har. Hvorfor ikke komme i gang nu? Derfor har jeg taget initiativ til et møde mellem Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet for at få afklaret, hvad vi kan få gennemført nu med det samme!

Regeringen har også markeret sig på udlændingeområdet. De har netop fremlagt et udspil ved navn "Et Danmark uden parallelsamfund - ingen ghettoer i 2030".

I Dansk Folkeparti hilser vi initiativerne velkomne. Højere straffe, udsmidning af kriminelle beboere osv. er jo gode forslag. Men jeg synes også, det er vigtigt at sige, at vi først og fremmest er nødt til at tage fat om problemets rod. For fremtidens parallelsamfund vil jo blive skabt ved, at der kommer endnu flere ikke-vestlige indvandrere til Danmark. Specielt indvandrere fra Mellemøsten og Nordafrika. Når badekarret flyder over med vand, så slukker man jo først for vandet, inden man begynder at tørre op. Det er ren logik.

Derfor mener vi i Dansk Folkeparti, at den sikreste og bedste vej til at få bugt med parallelsamfundene i Danmark er ved at få et asylstop og lave et loft for familiesammenføringer. Derudover skal vi sikre, at de personer, der er her som flygtninge, vender hjem til deres fædreland igen, så snart muligheden er for det. Er dette på plads, giver det til gengæld så også mening at bruge energi på de mennesker, der nu en gang er her og som i dén grad trænger til at få fastlagt nogle klarere og mere håndfaste retningslinjer for, hvordan man opfører sig i Danmark. Og kun på den måde får vi reelt bugt med parallelsamfundene og dermed også på landets økonomi igen. For de astronomiske 36 mia. kr., jeg skrev om i indledningen, og som tager ressourcer fra de ældre, sygehusene, skolerne osv. skal gøres markant mindre i fremtiden.

Hvad gør man, når badekarret flyder over med vand?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce