Hvad er de kommunale kerneopgaver?


Hvad er de kommunale kerneopgaver?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bent Olsen, kandidat for SF, Havrekær 49, Veflinge,
Billede
Debat. 

På talrige vælgermøder har Jens Otto Dalhøj (LA) slået fast, med syvtommersøm, at der er kommunale kerneopgaver, som skatteyderne skal betale.En opgave, som ifølge Jens Otto Dalhøj ikke er omfattet, er et tilskud til FilmFyn.

Det er til diskussion om Nordfyns Kommune skal yde et årligt tilskud på over en million kroner til dette? Men i denne forbindelse er det ligeledes værd at tage en diskussion, om Nordfyns Kommune skal bidrage til en lufthavn og til en kunstigt anlagt badestrand?

Svaret blæser i vinden. Ligeså kan Kim Johansen og Socialdemokratiet inddrages i den diskussion. Kim Johansen har i kommentarfeltet til artiklen "Debat: Bent Olsen og Bogenses badestrand" på Fyens.dk givet sin mening til kende:

- Vi skal selvfølgelig beholde vores badestrande, Nordfyn er kendt for sin lange kystlinje fra Skåstrup til Enebærodde og her er alle badestrande lige vigtige, når vi taler Bogense er der i øjeblikket det nye Søbad og den kunstigt etablerede badestrand ved Bogense Marina er også nogle af de vigtigste turistmagneter for campingpladser og udefra kommende turister men ikke at forglemme også de lokale som gør stor brug af disse områder. Klimasikring partsdeles blandt borgerne og strande betales af kommunen, det er 2 vidt forskellige ting.

Interessant at konstatere at det, tilsyneladende, er en kommunal kerneopgave at sikre en badestrand, som viser sig ikke at kunne modstå vind og strøm. Derimod er det op til lodsejere i udsatte område at betale for sikring mod klimatiske ændringer, som de pågældende ikke har lod og del i. Forklar det for ejerne af Bogense Kystcamping og borgerne i Klintebjerg m.fl.

Borgmester, Morten Andersen, og Venstre er ikke nævnt, for her er man kloge nok til at vide, at man ikke skal ytre sig i spørgsmål af denne konkrete karakter, som det f.eks. også gælder spørgsmålet om kvaliteten af grundvandet.

Hvad er de kommunale kerneopgaver?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce