Hvad der dog foregår...


Hvad der dog foregår...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fremmede

Mange tak til Birgit Sand i Nyborg for det udmærkede indlæg i debatten. 

Ja, det er jo helt utroligt, hvad der foregår i vort dejlige land. Erindrer du Birgit, demonstrationen på Flakhaven i Odense, hvor en lille dreng var gidsel med påsat håndgranat og våben på grund af nogle fanatiske individer, og hvor der så var et billede af en udefra kommende, med fremtryllede tårer i øjnene - ynkeligt ville prøve at få medlidenhed fra os danskere.

Man oplever skyderier og drab snart alle vegne. Der er vold og røverier i stor stil, og det er i tiltagende. Der var der så en demonstration, hvor en fra ordensmagten kaldte en provokerende for perker (perle), og nu skal der så være stor undersøgelse af dette.

Havde denne såkaldte "perker" så demonstreret som et normalt menneske, var dette problem aldrig kommet på tale. Nu er så i avisen en artikel om dette "store problem" med udtalelse fra vores justitsminister, at sådanne udtalelser må politiet slet ikke komme med. Uha, da.

Jeg har et spørgsmål til justitsministeren. Justits, disciplin og ansvar, gælder det slet ikke alle de utilpassede og provokerende røvere og mordere, der nyder alle de goder, de har i vort land. Hvor længe tror du, almindelige danskere finder sig i dette? 

Mange tak for artiklen Birgit.

Hvad der dog foregår...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce