Hårdt mod hårdt


Hårdt mod hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved debatten med sundhedsminister Jakob Axel Nielsen og regionsrådsformand Carl Holst på Svendborg Gymnasium var emnet nedlæggelsen af akutfunktionen på Svendborg sygehus - en man­øvre som regeringen har planlagt skal blive til virkelighed om 10 år, når det nye OUH står færdigt.

Hvis det står til regeringen, er der om 10 år blot ét kæmpesygehus på Fyn - det nye OUH i Odense.

Et sygehus som vel at mærke ikke har kapacitet nok til hele Fyn og øer, men det mener regeringen klares med forebyggelse, præhospitalt beredskab osv.

Og ja, selvfølgeligt skal vi da have et optimalt præhospitalt beredskab og også posthospitalt - det hele skal jo hænge sammen - der skal være sammenhæng og helhed i sundhedsdækningen - det er der næppe nogen, der er uenige med regeringen i.

Regionsrådet vil gerne bevare akutfunktionen, men regeringen sætter hårdt mod hårdt og betinger det nye OUH med en nedlæggelse af akutfunktionen i Svendborg.

Carl Holst lover, at regionen i 2010 er klar med en redegørelse, der viser, at der er behov for akutfunktionen og håber, at regeringen og dens ekspertudvalg vil lytte til den tid. Her skal vi alle gøre det bedste, vi kan, og kæmpe for, at regeringen ser virkeligheden i øjnene og lytter til de mange argumenter og fakta - det ku’ være så godt og i modsat fald bliver det virkeligt skidt.

At nedlægge akutfunktionen kommer til at gå hårdt ud over befolkningstilvæksten på Sydfyn, erhvervslivet vil ikke kunne fastholdes eller tiltrækkes, og ligeledes vil det gå ud over turismen.

Hårdt mod hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce