Grov anklage


Grov anklage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLSMOSEULYKKEN: Jeg synes, at det er virkelig groft at anklage Odense Kommune for den lille toårige drengs død i Vollsmose. Drengens fætter mener, at fordi man har pålagt moderen at arbejde, kunne hun ikke være hjemme og passe sine børn.

Det er jo heller ikke meningen, at man skal gå hjemme og passe sine børn, hvis man samtidig modtager ydelser fra det offentlige. Når man sendes i arbejde, sørger kommunen samtidig for, at man tilbydes pasning til sine børn. Faktisk er det meningen, at man får sine børn passet under alle omstændigheder, således at man står til rådighed for arbejdsmarkedet, når der en dag bliver behov for ens arbejdskraft.

Fætteren postulerer yderligere, at børnehaven var lukket, hvilket jeg stærkt tvivler på er sandt. For det første går toårige ikke i børnehave, de går i vuggestue eller dagpleje. Og ved ferielukninger af institutionerne i Odense Kommune er det således, at man undersøger feriepasningsbehovet i ferien og derefter vurderer, hvor og hvor mange børn som skal passes. De, der har brug for det, tilbydes altid pasning.

Måske har man "glemt" at melde tilbage til "børnehaven" om pasningsbehovet fra familiens side. Det er set før. Man har alligevel i det tilfælde mulighed for at ringe til kommunen og håbe, at de kan trylle en plads frem. Så den holder ikke vand, og det var ikke en fair anklage.

Grov anklage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce