Gør 2009 til sangens år!


Gør 2009 til sangens år!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-KOR: "Stemmer fra opgangen", som sendes på DR 1, er fantastisk. Folk får overtrådt nogle grænser for, hvad de troede, de kunne. Det giver selvværd, som de helt sikkert kan bruge i andre sammenhænge, f.eks. deres arbejdsliv. Her gælder janteloven ("du skal ikke, tro du er noget") ikke. Man giver medaljer til folk i det offentlige, som er blevet hængende på deres arbejde i 40 år. Dirigenten for koret fra Urbanplanen i København burde have flere medaljer for sin indsats, sin ildhu.

Et menneske som ham mangler vi i det sociale væsen. Vi har jo Vollsmose og andre store boligforeninger i Odense. Det var noget for socialrådmanden og kulturrådmanden at tænke over. Der er jo også mange pensionister med ubrugte stemmer. Prøv det.

I disse finanskrisetider trænger folk til noget andet at tænke på, og så er det billigere end Boyes balletdrømme, vandkulturhuset og Anker Boyes Tina Turner.

I Kina er 2009 Oksens År. Lad os gøre det til sangens år. Det kunne ende med at blive Danmarks største kor. Og så er det for hele folket. Det er mit synspunkt, og på grund af finanskrisen er det gratis.

Gør 2009 til sangens år!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce