Giver bare efter...


Giver bare efter...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

tørklæder

Tak til Pernille Bendixen for dit gode indlæg 25/1. Du skriver, at "tørklædedebatten nu også er flyttet ind på OUH, og at en gruppe medarbejdere der ikke mener, at disse symboler bør være fremtrædende på sygehuset.

Human Ressource-chef Fritz Pedersen mener dog, at sygehuset bør rumme meget, og har ikke tænkt sig at gøre noget ved sagen. Man kan hermed slå fast, at OUH ikke er i stand til at rumme gruppen af medarbejdere, som føler sig forurettet."

Nej Pernille, det er desværre ved at blive sådan, at det er vigtigere at tilfredsstille og føje den islamiske kultur end den danske.

Det er som om, en virus har grebet mange myndighedspersoner, så de vælger den letteste løsning: Bare at give efter.

Denne elitære ny-kulturradikalisme er villig til at give plads til fordel for en oldgammel stagnerende totalitær kultur. Og det er nu ikke vi jævne danskeres politik.

Tiden har dog også vist, at intellektuelle med hang til det totalitære har en alvorlig tradition for fejltagelser. Hvis en specifik religion fordrer en ikke-demokratisk måde at indrette samfundet på, så eroderes staten, og dermed vores rettigheder - rettigheder som vor frie vestlige kultur med demokrati, møjsommeligt og gradvist har opbygget gennem et par hundrede år.

Giver bare efter...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce