Ghettoplan: - Uden hold i virkeligheden


Ghettoplan: - Uden hold i virkeligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Så har regeringen fremlagt endnu en såkaldt ghettoplan - nummer seks i rækken og denne gang skulle det efter diverse forlydender bære alvorligt ment.

Der er nogle forskellige punkter i planen, der står ubesvaret hen, så det giver grund til følgende spørgsmål:

Kriminelle der begår forbrydelser på områdets grund skal kunne straffes med dobbelt straf. Vil det så sige, at såfremt de begår kriminalitet alle andre steder end ved deres egen bopæl, bortfalder den skærpede straf så?

Ghettoerne skal helt eller delvis rives ned. Hvor skal beboerne så (tvangs) flyttes hen?

Folk på kontanthjælp skal formenes adgang. Hvor skal de så bo?

En del af de tilbageværende lejligheder skal tilbydes beboerne som ejerlejligheder. I betragtning af at ca. 80 procent af diverse ghettoer består af ikke-vestlige beboere på kontanthjælp, bliver det noget af en udfordring at se, hvor pengene skal komme fra, måske med statslig finansiering?

Disse forslag virker desværre som alle andre tiltag uden hold i virkeligheden. Så længe man fra regeringens side ikke vil tage fat om ondets rod og tvangsudvise diverse klaner og familier, der i årtier har holdt landet for nar, ødelagt det for de af deres landsmænd, der gerne vil yde en indsats til fælles bedste og kostet i hundredvis af millioner, så flytter man bare problemerne rundt.

Når samtidig kommunerne har accepteret, at kvinder og sandsynligvis også mænd har været på kontanthjælp i 20 år uden at kunne et ord dansk og være totalt udenfor vores samfund, så er der virkelig spillet fallit. Dette udspil løber ud i ingenting som alle andre.

I år 2025 vil en kommende regering komme med sin ghettoplan nr. 10, hvis vi til den tid er herre i eget hus. Fakta er desværre, at fremmede med ikke vestlig baggrund er steget fra i 80'erne at være ca. 50.000 nu at være vokset til 500.000.

Ghettoplan: - Uden hold i virkeligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce