Fynsk trafikkaos i vente


Fynsk trafikkaos i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynbus

Fynbus har meldt ud, at den fynske befolkning kan vente massive nedskæringer på den kollektive trafik allerede efter sommerferien. I 2010 ser det ud til at gå helt galt!

"Der skal skæres ind til benet, lyder meldingen fra Fynbus. Der er nemlig ganske enkelt ikke tilført tilstrækkelige ressourcer fra regionen og fra de fynske kommuner til at opretholde bare et minimum af en tilfredsstillende og dækkende kollektiv trafik på Fyn.

Den eneste måde, problemet kan løses på, er altså at henholdsvis regionen og de 10 kommuner tilfører de midler, der mangler, men her er problemet "bare", at der er underskud på budgetterne alle vegne og store besparelser i vente over hele linjen. Både regionen og kommunerne holdes i ekstrem kort snor af regeringen til stor skade for vores samfund på rigtigt mange områder.

Realistisk set kan de truende besparelser og nedskæringer for mig at se kun undgås på én måde, og det er, at regeringen slipper sit stramme greb og tilfører de nødvendige ressourcer ved de kommende økonomiforhandlinger med henholdsvis regionen og kommunerne.

Kommunernes Landsforening og Danske Regioner må ved disse forhandlinger kræve, at der tilføres tilstrækkelige ressourcer, også til den kollektive trafik. I modsat fald står vi overfor en situation, hvor sammenhængskraften er væk. Unge kan ikke komme frem til deres uddannelsesinstitutioner, og mobiliteten i Region Syddanmark - det at alle uanset indkomst, alder, handicap mm. kan komme omkring og komme frem - er en saga blot. Det må ikke ske.

Fynsk trafikkaos i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce