FynBus har flot betjening


FynBus har flot betjening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RUTEBIL/BUS: Hannah Aabech beklager i læserbrev af 25. juli de mangelfulde transportmuligheder med kollektiv trafik mellem Odense og turistattraktionen Egeskov Slot.

Jeg er helt enig med Hannah Aabech i, at det som udgangspunkt er vigtigt med direkte busforbindelser til og fra de store turistattraktioner på Fyn. Men jeg ærgrer mig over Hannah Aabechs oplevelse af den manglende busbetjening, da FynBus faktisk har en meget flot betjening af Egeskov Slot.

FynBus har gennem de senere år kraftig opprioriteret betjeningen af Egeskov Slot med rute 801 (Odense-Svendborg-Rudkøbing), således at der i dag i sommerferien er otte direkte daglige afgange mellem disse byer og Egeskov Slot. Fra Odense er der direkte afgang fra Odense Rutebilstation til stoppestedet ved indgangen til Egeskov Slot kl. 9.20, 11.20, 12.20, 14.40, 15.35, 16.40, 17.40 og 18.53 med mulighed for direkte returrejse fra Egeskov Slot til Odense kl. 10.34, 11.25, 12.15, 13.49, 14.50, 16.04, 17.34 og 18.56.

På lørdage samt søn- og helligdage er der tilsvarende henholdsvis fire og tre direkte forbindelser med rute 801.

Derudover har FynBus direkte forbindelser til Egeskov Slot ved stoppestedet ved hovedlandevejen (ca. 400 meter fra indgangen til slottet) med rute 920 (Bøjden-Faaborg-Nyborg) med henholdsvis 15, 9 og 11 ture på hverdage, lørdage og søn- og helligdage.

Hannah Aabech nævner, at rejseplanen ikke har oplyst disse busafgange. Det må skyldes, at der er søgt på rejsetidspunkter, hvor der ikke er direkte busforbindelse, og så henviser rejseplanen korrekt til kombinationen af tog og bus med skift i Kværndrup. Endvidere henviser Hannah Aabech til Egeskov Slots hjemmeside, hvor de direkte busforbindelser ikke er nævnt.

Sidstnævnte kan vi kun beklage, og vi har nu sammen med Egeskov Slot sikret, at informationen om transportmulighederne præciseres.

Som en forbrugeroplys-ning kan nævnes, at en enkeltbillet til voksne til strækningen Odense-Egeskov koster 51 kr., mens børn under 16 år og pensionister kan rejse for 26 kr. Hver betalende voksen kan i øvrigt gratis medtage to børn under 12 år.

Med baggrund i ovennævnte håber vi at Hannah Aabech, og mange af vore andre passagerer, fortsat vil benytte FynBus, når turen går til Egeskov Slot - det er faktisk nemt, billigt og bekvemt.

FynBus har flot betjening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce