Fuld kraft på maskinen

Lis Andreasen

Fuld kraft på maskinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

kulturmaskinen

Så er det nu, vore politikere vælger for os. Det er nu, vi hver især skal vurdere, om vi har stemt på den rigtige - det rigtige parti. Den 8. oktober vedtager Odense Byråd budget 2009.

For mig handler det om at vurdere, om politikerne bakker 100 pct. op om idéen "Kulturmaskinen". Kultursamlingsstedet, der har været længe undervejs, men som nu endelig ser ud til at skulle åbne sidst på året og helst med fuld kraft fra starten.

Det vil sige hele huset fyldt med aktivitet.

Som formand for Tidens Samlings bestyrelse har jeg tidligere fremlagt et stort ønske om mere plads til præsentation af den kæmpesamling af klædedragter, brugsgenstande og interiøre fra perioden 1900 frem til i dag, hvoraf kun en brøkdel er udstillet i de nuværende lokaler i Brandts Passage. 

Mere plads ville give spændende muligheder for modeshows, kunstneriske gæstebesøg, historiefortælling, små genrekoncerter m.m.

Tidens Samling har også planer om skiftende " udstillingsvinduer" i gadeplan som appetitvækkere for udstillingerne på 3. sal, så der kommer liv i gaden og noget at grine af for de unge forbipasserende, og noget at mindes for de gamle. 

Idéerne bobler blandt den store frivillige gruppe, der slutter op om Tidens Samling, og som er uundværlig for driften af stedet.

Der er også brug for en elevator, så gangbesværede kan få glæde af stedet.

Da hele 3. salen i Kulturmaskinen er ledig, og bygningen ideel til formålet, går vi alle i Tidens Samling og holder vejret og håber på, at vi har valgt de rigtige politikere.

Politikere, der vil kulturen i byen. Politikere som forstår, at de med en relativ lille budgetforøgelse kan medvirke til, at der kommer fuld kraft på Kulturmaskinen fra starten til glæde for byen og dermed dens borgere.

Fuld kraft på maskinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce