Friluftsbadet. Hvor er konsekvenserne for utilpassede unge?


Friluftsbadet. Hvor er konsekvenserne for utilpassede unge?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Igen har utilpassede unge af anden etnisk herkomst end dansk skabt utryghed og chikane i lokalsamfundet. Denne gang gik det ud over besøgende i Friluftsbadet i Odense, allerede dagen efter at det var åbnet med annoncering af gratis adgang fra 3. juni.

Den fri afbenyttelse af Friluftsbadet har naturligvis bevirket, at mange flere vil benytte sig af det. Det er nærmest uundgåeligt.

Facebook er forståeligt nok eksploderet med kommentarer vedrørende episoderne, og flere kræver politisk handling. Det gør jeg også. I årtier er der pumpet milliarder i forfejlede integrationsprojekter, og det gør sig også gældende her i Odense. Gode skattekroner, som kunne have gjort nytte andre steder såsom ældreområdet, børn og unge eller distrikspsykiatrien.

Men hvem fortjener i virkeligheden aben? Det gør forældrene ubetinget, men de kan såmænd godt tage Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i hånden og give aben videre. For hvem forsømte at stille krav til forældrene om at lære dansk, blive afklaret til fremtidigt forsørgelsesgrundlag eller bare komme i virksomhedspraktik? Og hvem forsømte at oplyse om prævention? Har man selv økonomi til at forsørge alle de børn, man producerer, er det da udmærket, men det kan aldrig blive statens opgave at give penge til de mange børn, borgere fra ikke-vestlige lande får, også mens de venter på at få deres asylbehandling behandlet.

Der er naturligvis ikke en eneste, der ikke skal kunne føle sig tryg ved at benytte Friluftsbadet i Odense af frygt for seksuelle krænkelser eller andet. Såfremt nuværende vagter ikke kan håndtere deres opgave, må de nødvendigvis udskiftes, og politiet skal naturligvis kunne hidkaldes. Men videoovervågning kommer vi ikke udenom.

Friluftsbadet. Hvor er konsekvenserne for utilpassede unge?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce