Frihed for hvem?


Frihed for hvem?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

tørklæder

af peter s. olesen

Rolundvej 26, Gelsted

Biskop Kresten Drejergaard skriver med overskriften "På vej til middelalderen", og den titel svarer til det, han skriver. Biskoppen tilslutter sig angiveligt Birte Rønn Hornbechs enfoldige holdninger. Og skriver bl.a. om begrænsning af friheden ved tørklædeforbud hos dommere.

Frihed nævnes 12 gange i indlægget, og frihed er jo godt, men frihed for hvem?

Tørklædet er ikke kun et lille stykke religiøst tekstil. Nej, det er fanen som repræsenterer et helt andet grueligt lovsystem, og et sådant signalflag passer ikke rigtig i danske retssale, hvor det netop er danske love, man arbejder ud fra - endnu da.

Der er desværre også andre med samme holdning, bl.a. et par indlæg fra Det Radikale Venstre, samt lederskribenten af denne avis, som sammen med biskoppen befinder sig på ideologiens naive overdrev.

Set med danske briller foregår der i den muslimske verden mange gruelige ting efter "loven" - eller som "loven" bare accepterer. F.eks. blot for at nævne tre ting: omskæring af pigebørn (også nogen af dem som er her i landet, håndsafhugning, æresdrab, der begås 50-60 æresdrab hver eneste dag året rundt i den muslimske verden.

Jeg ved ikke, hvor hurtige biskopper er til at skrive, men hvis vi antager, at der er gået en time med at skrive omtalte indlæg, så er der "kun" begået to æresdrab imens biskoppen har siddet og forsvaret det "aktieselskab", som begår ugerningerne.

Ja, frihed er godt. Inden for det sidste år er der på kvindekrisecentrene sket en stigning på 70 pct. i belægningen af kvinder med indvandrerbaggrund for æresvold. Frihed for hvem?

Forbud er ikke altid godt, men fri hastighed gennem landsbyerne er nu heller ikke godt, så de liberale frihedsbegreber dur nu ikke alle steder.

En fire måneder gammel spørgeundersøgelse blandt 50.000 muslimer i 35 lande, viste, at 90 pct. erklærede sig som moderat, men baseret på islamiske værdier og sharialoven. Så vidt de moderate.

Hvad så med de ekstreme islamister? Ja, hvis vi antager, at der er 1,2 milliarder muslimer, og de 90 pct. er såkaldte moderate, så er der af de mere ekstreme dobbelt så mange som hele den franske befolkning, så den der med nogle få stykker gælder ikke helt. Og det er jo de ekstreme, som styrer toget.

Frihed for hvem?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce