Foruroligende


Foruroligende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

busplan

Mon det er gået op for ret mange odenseanske bybuspassagerer, hvad der venter dem, når den nye busplan træder i kraft pr. 24. august?

En henvendelse på Fynbus' kontor giver kun få, men meget foruroligende oplysninger. Således er det f.eks. bestemt, at vi ikke længere får linje 42 herude i Skt. Klemens. Vi "beroliges" dog med, at der kommer en servicebus S3, som kører ad en snørklet, men endnu uoplyst rute, som også kun tangerer Skt. Klemens.

Intervallerne kan ikke oplyses, ruteføringen ej heller. Og som bekendt kører servicebusser ikke i weekenderne. Det påpeges, at vi "bare" kan gå op til Stenløsevej og tage en rutebil, som dog ikke kører til centrum.

Det står fast, at vi ikke længere vil kunne komme til Banegården eller Klingenberg uden at skifte. Hvad skal kvarterets mange gamle beboere så gøre, når de f.eks. skal til læge i centrum? (Det er jo samtidigt besluttet, at lægerne efterhånden skal samles i store lægehuse).

Planerne synes at harmonere dårligt med de konstante opfordringer til at benytte den kollektive trafik. Besøgende, som kommer med tog, vil heller ikke kunne komme herud fra Banegården, og vi vil ikke selv kunne tage toget.

Bybuscentralen har fået besked om, at Steen Møllers telefonnummer ikke må oplyses. Det giver unægtelig stof til eftertanke. (Var det forresten ikke samme person, der for ikke længe siden holdt stor fødselsdag for skatteborgernes penge?).

Protester afvises med, at ændringerne har været til høring. Samtidig får vi at vide, at der ikke gives nærmere oplysninger før 24. august - samme dag hvor den nye køreplan træder i kraft.

Man skulle mene, at byrådet må have forpligtelse til at sikre sine borgere en acceptabel service.

Foruroligende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce