For langt til politiet


For langt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FRIT SPIL: 5/11 kunne man i TV 2 Nyhederne kl. 19 se, at borgerne i Skagen ikke havde politidækning efter kl. 17 til hverdag og efter 15 lørdag. Derefter måtte der trækkes på politiet fra Frederikshavn over 40 km væk. Man skal ikke have megen fantasi til at forestille sig, hvorledes kriminelle elementer stort set har frit spil halvdelen af døgnet.

Borgerne og de handlende i Skagen er naturligvis bekymrede og foruroligede. Det har de og alle andre i Danmark også god grund til at være. I Skagen vil man indføre vagtværn, vel ikke noget, der er tradition for herhjemme, hvor vi i dag har politi nok. Hvorfor skal der så ikke være døgnbemanding i Skagen? Nærpoliti, der er tæt på borgerne, med lokalkendskab og fingeren på pulsen, er ellers i højsædet hos rigspolitichefen. Hvad er det så, der sker?

Det kan undre, at de folkevalgte i disse valgtider ikke berører Politikommissionens foreløbige betænkning, der konkluderer, at cirka halvdelen af landets politikredse nedlægges som selvstændige. De nye storkredse skulle give flere ressourcer. To og to er nu stadig fire. Det eneste, det betyder, er, at borgerne får langt til politiet og omvendt. Er det ikke den sikre vej til ufred og utryghed? Hvorledes stiller de folkevalgte sig?

For langt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce