Foghs retorik


Foghs retorik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

terror

af Frank Johannesen

Vestervang 23, Valby

Foghs reaktion på bombeangrebet på den danske ambassade i Pakistan har sat hans kamp for ytringsfrihed og demokrati i et beskæmmende relief.

Han har nemlig benyttet den samme retorik som sin læremester Bush brugte efter 11. september, at den der ikke er med os er imod os, altså går terroristernes ærinde og derfor er landsforræder. Dermed knægtes ytringsfriheden og dialog er udelukket.

Det kræver mod at gå imod denne totalitarisme i tankegang og retorik. Det har De Radikales Margrethe Vestager. Som den eneste partileder i oppositionen har hun manet til eftertanke og løftet en lille flig om Danmarks aggressive aktivistiske udenrigspolitik, der har skabt et billede af Danmark i krig med hele den muslimske verden.

Fogh støtter fuldt ud Bushs krigsdoktrin "krigen mod terror", der indebærer ulovlige angrebskrige og trusler mod "slyngelstater", der ikke vil underkaste sig USA's imperialistiske diktater.

Regeringen frygter, at Vestagers åbning vil virke som en Pandoras æske, hvorfra alle Foghs udenrigspolitiske ulykker vil blive åbenbaret i en fri demokratisk debat.

Foghs retorik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce