Fogh afvikler Danmark


Fogh afvikler Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

privatisering

af eva jensen

Kirsebærgrenen 41, Odense SØ

Danmark sælges, gratis kaffebord på statens regning, til alle interesserede købere.

Det er i bund og grund, hvad Venstres politik går ud på. En ægte liberal Venstremand går ind for, at staten nedlægges, det sociale sikkerhedsnet fjernes, og at man ikke bidrager til fællesskabet.

Venstre har meddelt, at Klasselotteriet skal sættes til salg, så et overskud på spillet kan ryge i en privat mands lomme.

Det offentlige sygehusvæsen skal også i udbud, ja alle offentlige institutioner skal sættes til salg.  

Anders Fogh har bluffet store dele af befolkningen til at tro, at han nærmest var en mere social Socialdemokrat end Socialdemokraterne selv, men nu kommer sandheden frem. Og mon ikke, der er en del af dem, der gennem årene har stemt på Venstre, der sidder med røde ører og bankende hjerte, for hvad var det lige, de stemte på. Nok ikke det, der kommer frem i dagens lys nu, nemlig at denne regering, er ved at afvikle Danmark og gøre vores lille land til en stat i Europa.

Venstre vil blæse på de danske værdier, så længe de koster penge. Anders Fogh hader ordet "offentlig" og vil med næb og kløer gøre alt for at bekæmpe det offentlige system.

Det er nok heller ingen tilfældighed, at det i særdeleshed er blandt Venstres ministre, der har været rod i bilagene. For hvad er det lige en god liberal Venstremand vil, jo, han vil dræne de offentlige kasser for penge, og det er jo netop det, de har forsøgt ved at sende deres bilag til staten.

Jeg tror ikke på, det er bilagsrod, jeg tror mere på, at det er en bevidst handling, der så er blevet opdaget, så nu skal venstreministrene ud at finde nye fiduser til, hvordan de kan få deres liberale fingre ned i de offentlige kasser.

De har jo før vist i denne regering, at intet er dem helligt. For nogle år siden var det Landsbyggefondens midler, der blev stjålet af regeringen, så var det Feriefondens penge, der blev taget. Nu har Fogh så ikke så mange offentlige kasser at stjæle fra mere, så nu er det hele Danmark, der skal sættes til salg.

Når det så er sket, så stikker Fogh af for at finde større og nye pengekasser at jonglere med.

Fogh afvikler Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce