Flugt fra løfterne


Flugt fra løfterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKAT: Sad forleden aften og så den gamle og den nye finansminister diskutere skat.

Ejendomsværdibeskatningen blev omtalt. Den nye finansminister, venstremanden Thor Pedersen, sagde, at det ikke var muligt at ændre på ejendomsværdibeskatningen for 2002, da forskudsskemaerne jo allerede var sendt ud.

Nu er det jo netop kun et forskudsskema, og der er selvfølgelig intet i vejen for, at man fastfryser ejendomsværdibekatningen på 2001-niveau. Man kan jo blot lade ejendomsskattebeløbet for 2001 gå uændret videre, når man udsender slutopgørelse for 2002, så er skatten jo uændret fra dag 1, sådan som Venstres formand lovede i valgkampen.

Men alle I, som har stemt på Venstre: Når I skal være ærlige, er det så ikke rigtigt, at Venstre allerede nu er på vild flugt fra valgløfterne omkring skatten. Tag landbruget, tag boligejerne.

I øvrigt er det forkert at sætte skatten på faste ejendom ned, for så kommer vi til at adskille os endnu mere fra alle andre lande i Europa, hvor man helt modsat os sætter skatten ned på arbejde. Det sker jo i øvrigt på forskudsskatten for næste år, hvor bundskatten et blevet sænket fra 6,25 procent til 5,50 procent.

Hvorfor ville I egentlig så gerne af med den socialdemokratiske regerings skattepolitik?

Flugt fra løfterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce