Flere pladser her og nu

Odense.Den nye citychef Lone Skjoldaa
Foto: John Fredy

Flere pladser her og nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres Lars Chr. Lilleholt er en helt! Endelig et fornuftigt menneske. Endelig en politiker, der har fået øjnene op for, at det er alvor, og at vi skal have flere parkeringspladser i bymidten her og nu.

Der er akut mangel på pladser, og presset bliver kun større til november, når Ikea åbner.

Opfordringen fra Cityfo­reningen er derfor, at vi følger Lars Chr. Lilleholts plan for, hvordan vi relativt nemt kan tilføre bymidten yderligere 1000 parkeringspladser: Asfalter godsbanearealet, som alligevel ligger og venter på bedre tider. Byg etager på de eksisterende p-huse i midtbyen og sørg for at åbne parkeringskælderen under Vesterport.

I løbet af de sidste 10 år er antallet af gæster i gågaderne i Odense faldet med 22 pct. Tallet er alarmerende og viser, at det er bydende nødvendigt, at der bliver gjort noget her og nu.

Det er oplandskunderne, der mangler. Og det er dem, parkeringspladserne især skal etableres for. Butikkerne kan ikke alene leve af dem, der bor tæt på - og som nemt kan cykle eller gå, og som ikke er afhængige af en parkeringsplads (dem, der nemt kan "komme ind i kampen og op på cyklen").

For at ændre tallet fra bylivsundersøgelsen og igen få flere oplandskunder til bymidten, skal tilgængeligheden til bymidten være i orden. Som Lars Chr. Lilleholt ønsker vi i Cityforeningen ikke en bymidte fri for biler, men en bymidte fri for gennemkørende trafik. Det er vigtigt, at tilgængeligheden - ikke bare for cyklister og fodgængere - også for bilister er i orden, ellers går handlen i stå i den indre by.

Flere pladser her og nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce