Fjern retten til asyl og familiesammenføring


Fjern retten til asyl og familiesammenføring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


MF for Dansk Folkeparti Alex Ahrendtsen
AlexAhrendtsen
Debat. 

I julen fortalte Jyllands-Posten, at en fjerdedel af udlændingestramningerne ikke bliver brugt eller kun har begrænset virkning. For os i Dansk Folkeparti er det ikke nogen overraskelse, men det var det åbenbart for andre. Regeringen har kun skabt disse symbollove for at vise danskerne, hvor meget der bliver strammet. Regeringen vil nemlig ikke gøre det, der skal til for at bremse tilstrømningen helt. Den vil ikke fjerne retten til asyl og familiesammenføring. Af hensyn til konventionerne. Derfor finder man på alle disse krumspring, der samlet set ofte bare gør livet surt for ordentlige udlændinge.

Hvis vi fjernede retten til asyl og familiesammenføring, ville vi kunne skrotte hovedparten af alle disse symbollove. Tilbage ville kun være den europæiske indvandring, som vi pga. vort medlemskab af EU ikke kan sige nej til. Den er dog til at håndtere, fordi de fleste af disse tilpasser sig og bidrager til det danske samfund. Og så ville der tilmed ikke opstå flere og flere ghettoer med utilpassede indvandrere.

Fjernede vi retten til asyl og familiesammenføring, kunne vi begynde at udvælge indvandrere fra lande, der erfaringsmæssigt bidrager. Indvandrere fra USA er en ren solstrålehistorie. I dag stiller vi disse indvandrere lige med fanatiske og dovne jihadister fra Mellemøsten. Man tager sig til hovedet. Og nu vil regeringen fjerne boligblokke i ghettoerne. Igen. Integrationsminister Inger Støjberg har sikkert hjertet det rette sted, og der er også andre glimrende borgerlige politikere, der har set skriften på væggen, men det nytter jo ikke noget, når statsminister Lars Løkke Rasmussen og finansminister Kristian Jensen ikke vil tage et grundlæggende opgør med indvandringen. Statsministeren sagde det ganske klart lige før jul. Hans figenblad er hensynet til konventionerne, men i virkeligheden skyldes det manglende politisk vilje. For både Løkke Rasmussen og Kristian Jensen tilhører begge denne lalleglade borgerlige fløj, der af hensyn til virksomhederne vil åbne grænserne og lade mennesker og varer flyde helt frit.

Jeg møder tit argumentet om, at vi ikke kan fjerne retten til asyl og familiesammenføring pga. konventionerne. Men det er jo forkert. Selvfølgelig kan vi det. Grundloven står over konventionerne. Den står over EU-samarbejdet. Den står over den europæiske menneskeretskonvention, der er skrevet ind i dansk lovgivning. Det er den manglende vilje og det politiske mod, der er grunden. Men selv hvis vi ville overholde konventionerne, er der rig mulighed for at handle. Konventionerne giver os også ret til at sikre nationen af hensyn til økonomi, sundhed, moral, sikkerhed osv. Til at balancere mellem hensynet til individ og nation.

Jeg fatter ikke Lars Løkke Rasmussen. Han kunne indskrive sig i historiebøgerne, hvis han gik forrest og tog opgøret med menneskeretsfanatikerne, med flygtningeindustrien, med de politisk korrekte, der har deres på det tørre, alle disse forfærdelige foreninger, der er med til at nedbryde landet. Han har magten til at blive en statsminister, man husker. En statsminister, som reddede nationen fra at synke ned i et flygtningemorads. En statsminister, der tog det endelige opgør med flygtningeindustrien og deres hykleriske håndlangere. Så hvad venter du på, statsminister?

Fjern retten til asyl og familiesammenføring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce