Find bærbart alternativ!


Find bærbart alternativ!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

højbjergbanen: Tilhængere og modstandere har fremført mange argumenter - pro et contra - for en genåbning af motocrossbanen i Højbjerg 15 år efter, at etableringen af en militær skydebane definitivt blev stoppet af Naturklagenævnet.

At naturen i Højbjerg-området i de mellemliggende år er blevet udpeget som særlig bevaringsværdigt, og der samtidig er sket en markant udbygning med boliger i nærområdet Ejlstrup, indikerer, at Odenses positive strategi for fremtidig positiv udvikling under mottoet At lege er at leve ikke synes at have fundet indpas i rådmand Jane Jeginds ressortområde, da rådmanden og hendes embedsmænd tilsyneladende ikke har lært noget af forløbet for 15 år siden.

Siden skydebanesagens afslutning er den almene opmærksomhed og ikke mindst miljølovgivning blevet skærpet mod gener fra støj og luftforurening inklusive CO2-udslip. Derfor må opgaven for byrådet nu være at finde en holdbar løsning til motorsportsfolket på enten Stige Ø eller i tilknytning til Beldringe Lufthavn.

Såfremt de besluttende politikere ikke indser fornuften i at droppe Højbjerg-projektet, vil de med stor sandsynlighed opleve samme forløb som deres forgængere for 15 år siden, hvor daværende borgmester Verner Dalskov (S) og rådmand Lennart Larson (V) måtte indkassere nederlaget efter en brav og hård, men lang demokratisk kamp.

Så derfor, drop Højbjerg-utopien og find et bærbart alternativ til motorsportsfolket.

Find bærbart alternativ!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce