Finansierer vi selv terrorismen?


Finansierer vi selv terrorismen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PENGE: Hvorfra skaffer al-Qaeda-terrorgruppen pengene til terrorismen? Ganske vist har Osama Bin Laden engang tjent mange penge som entreprenør i Saudiarabien. Hvor han udførte forretninger både for USA og kredsen omkring det saudiarabiske kongehus, og alle, der har haft deres gang i disse kredse, er mangemilliardærer i dollar. Men enhver pengekasse, uanset hvor mange penge der er i den, vil tømmes, hvis der kun går penge ud, og ingen kommer ind.

Men verdens pengesystem er baseret pånational og international spekulation og handel. Ogal-Qaeda har naturligvis kriminelle bander i alle lande, også her i landet, hvis opgave er flest mulige røverier. Og derefter at få dem hvidvasket, og til det brug er amerikanske banker villige og velegnede. Hvert år skulle over 5000 mia. regnet i danske kroner fra kriminalitet, prostitution og narko blive hvidvasket i højt respekterede amerikanske banker.

Præsident Bill Clintons finansminister ville stramme reglerne for internationale bankforretninger, men læg mærke til, han ville ikke stoppe dem. Men blot at stramme mødte modstand fra republikanerne, for det ville ramme dem selv.

Dette viser, at USA ikke styres af de folkevalgte politikere. Men af pengemagten, der styrer dem og gennem international pengehandel finansierer al-Qaeda-terrorgruppen.

Finansieringen af ragnarokket i Mellemøsten og Afrika er altså indirekte dig og mig, ganske almindelige borgere, gennem et pengesystem styret af national og international spekulation.

Denne spekulation kan kun stoppes ved, at nationalbanken kommer i samfundseje og styres af borgere i samfundet valgt til denne opgave (ikke af politikerne), der stopper pengehandel udover behovet til varehandel mellem landene og rentefrit udsteder lån og sikrer likviditeten i samfundet. Penge bliver så kun et byttemiddel.

Finansierer vi selv terrorismen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce