Fejlskud på fejlskud


Fejlskud på fejlskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

odense byråd

Nu er byrådet i Odense berømt - læs berygtet - for at træffe dårlige beslutninger, men hvor andre lærer af deres fejl, fortsætter byrådet med at træffe forkerte beslutninger over i købet med stigende fart.

Inden for de sidste par år har man besluttet at opføre et nyt koncerthus ved siden af det eksisterende. Uden hensyn til, at man derved fjerner den sidste større parkeringsplads i midtbyen. Men vupti, det problem løser man ved at udgrave en parkeringskælder til 100 millioner kroner under det nye hus. Den skulle blive så stor, at den kan rumme de nødvendige antal biler.

Hvad nu hvis der er et arrangement i begge koncerthuse? Så må gæsterne tage bussen, det er derfor busdriften er kraftigt udvidet i aftentimerne.

Man har bygget et nyt flot fodboldstadion, hvorefter man forærer det til A/S OB. Er der andre firmaer, der får stillet bygninger eller faciliteter til rådighed. Og hvis man troede det var en enkelt svipser, så tro om. Efter en kraftig renovering af Idrætshallen, forærer man også den til OB. Uden at spørge om der er andre der kunne tænke sig en gave i den størrelsesorden.

Jeg skal forbigå landets grimmeste banegård i tavshed. Man nedlægger Badstuen, men har ikke noget alternativ, for man har ikke lige haft råd til at færdiggøre en kulturmaskine.

Ved at sælge ud af arvegodset er man kommet i besiddelse af nogle ekstra penge. Hvad skal man nu bruge dem til?

Ja, der er jo et vandkulturhus, som er droppet af byrådet i Aalborg. Det vil sikkert kunne sætte Odense på verdenskortet. Det fås for et par hundrede millioner og en årlig driftsudgift på 30 til 50 millioner.

Man har narret folk med en friværdi til at købe en lejlighed på havnen under forudsætning af, at der ville være et havnemiljø. Så opfører man nogle menneskesiloer, der er så grimme og fejlplaceret, at Vollsmose virker helt hyggeligt.

Må jeg foreslå, at man i stedet for et vandkulturhus opførte nogle pæne faciliteter til sejlerne, udlagde nogle flydebroer til fastliggere og gæstesejlere, så det kom til at ligne en havn og ikke bare et tomt vandspejl.

De derved sparede millioner kunne man bruge på byens skoler.

Det sidste nye fejlskud er en ballet, som netop er klappet ud af Holstebro, så nu kommer Odense helt sikkert på verdenskortet.

Fejlskud på fejlskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce