Fejlagtigt udsagn


Fejlagtigt udsagn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MOSKEER: Under artiklen DF's nye felttog harcelerer lederskribenten over Dansk Folkeparti's krav om ikke at yde støtte til opbygning af moskeer. I artiklen står bl.a.: "Hvordan mon sådan en adfærd vil blive opfattet af menigmand i et land, der har været muslimsk i århundreder? At den i hvert fald ikke fremmer sympatien for de fremmede - i dette tilfælde danske - soldater er hævet over enhver tvivl".

Det er et både bombastisk og fejlagtigt udsagn. Jeg tror, modsat lederskribenten, at det af den lokale befolkning opfattes som et frisk pust fra den vestlige kulturs moderne demokrati. Moskeer er symboler på århundreders undertrykkelse og en forfejlet politik. De er tillige en hæmsko for en sekulær statsform, idet de fleste "prædikestole" i moskeerne bruges til at politisere fra.

Det bekræftes jo også af den simple kendsgerning, at vi befinder os i landet sammen med andre NATO-styrker. Vi er der for at lære befolkningen om demokrati og menneskerettigheder og ikke for at pleje en oldgammel kvindeundertrykkende, mandsdomineret kultur.

Og så til sidst, det er ikke DF, der fører felttog i Afghanistan, det er den frie verdens niende korstog mod muslimer siden 1097.

Erik Morsing, Gyrupvej 6, Otterup

Fejlagtigt udsagn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce