Falske påstande fra S


Falske påstande fra S

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LØFTER

af erling bonnesen

MF (V), kommunalordfører, Kløverbakken 12, Broby

Svar til Morten Bødskov (S) på hans indlæg i Fyens Stifts-tidende 8/6.

Det er falske påstande når Socialdemokraterne forsøger sig med udmeldinger om brudte løfter.

VK-regeringen holder naturligvis sine løfter og gennemfører dem løbende, som vi hele tiden har gjort, efterhånden som der er penge til det, og samfundsøkonomien kan bære det.

Kvalitetsfonden til investeringer i fremtidens Danmark, renovering af bygninger mm. gennemføres som forventet løbende efter 2015-planen. Pengene spares op i og udbetales fra fonden i denne periode. I nogle år med mere end gennemsnittet og i andre år mindre end gennemsnittet. Det sker for at sikre samfundsøkonomien og styr på finanserne, dvs. ansvarlig styring.

Danmarks økonomi er på kogepunktet med højt aktivitetsniveau, høj beskæftigelse og lav ledighed. En aktiv finans- og beskæftigelsespolitik har sammen med konjunk- turudviklingen sikret, at mange er kommet i arbejde og ledigheden er faldet til et historisk lavt niveau.

Mange nye initiativer er sat i søen, f.eks. det udvidede frie sygehusvalg, styrkelse af uddannelsessektoren, sænkning af forældrebetalingen i daginstitutionerne og et økonomisk løft til ældreplejen.

Forbedringerne og dermed stigningerne i finansloven er nu nået en højde, så mange uafhængige samfundsøkonomer advarer om, at vi ikke kan lægge mere oveni lige nu, da samfundsøkonomien så vil koge over i inflation og prisstigninger.

Det kan ingen være interesseret i, og det må ikke ske, så derfor skal der vises ansvarlighed i økonomiforhandlingerne, således at vi sikrer holdbarhed og styr på økonomien samt mest muligt service for de allerede store budgetter.

Det ser ud til, at Socialdemokraterne helt har kastet ansvarligheden over bord.

Falske påstande fra S

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce