Et spørgsmål om tid


Et spørgsmål om tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UROLIGHEDER: Så er balladen i Frankrig igen blusset op, og Paris er igen i brand. Årsagen er, at det franske politi håndhæver fransk lov i Frankrig.

Det er en udvikling, mange danskere tager let på, for her kunne noget lignende aldrig ske, bilder mange sig ind. Danmark er jo kendt for at være et forholdsvis roligt land, men sandheden er imidlertid, at noget lignende vil ske her i landet, og de kommende uroligheder vil få balladen om det såkaldte Ungdomshus til at ligne en skovtur.

For det er bare et spørgsmål om tid, før "vores" indvandrere finder en grund til at gå amok. I en sådan situation vil politikerne, akademikerne og "humanisterne" påstå, at urolighederne ikke har noget med indvandrernes fremmedartede baggrunde at gøre. I stedet vil de pege på indvandrernes sociale forhold som den eneste faktor.

I en sådan situation er det vigtigt, at vi danskere ikke lader os overbevise af disse menneskers vrøvl. De fleste af os kender nemlig godt forklaringen; at indvandrerne er os så fremmede i hele deres væsen, at vi umuligt kan leve fredeligt side om side med dem. Det multietniske eksperiment er således årsagen til de kommende uroligheder.

Daniel Andersen, Skovsbovænget 12 C, 7, Odense M

Et spørgsmål om tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce