Et liv efter arbejdslivet


Et liv efter arbejdslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Bent Blomformand for Krepo, Allegade 54, Odense C

PENSIONIST: Vi er en flok ældre i Krepo (Kreative Pensionister), der følger partiernes overbudspolitik. Vi kigger i valgmaterialet, avisen og tv, vi hører radioens valgsnak, og nogle af os går til vælgermøder. Det, vi oplever og hører, bliver vendt og drejet, så vi næsten bliver rundtosset eller meget forvirrede.

Vi er alle pensionister af Guds nåde og leder derfor efter de guldkorn, der bruges for at få netop vores stemmer. ƒt punkt går igen i næsten alt valgmateriale og på valgmøderne: de svage og syge ældre skal have hjælp, og nu skal det gøres bedre end tidligere. Vi betragter det som en selvfølge, at syge ældre eller andre syge skal have den bedste hjælp, som kan gives. Vi ved, at der på nogle områder har været lidt sløseri, men det er der også i firmaer, forretninger og måske mest i trafikken.

Jeg hørte en politiker sige, at valget kunne afgøres af de ældre. Det forstår vi godt. I Danmark er der cirka en million over 60 år, heraf cirka 20 procent i den gruppe, der bejles til i valgpropagandaen. De resterende 800.000 hører til de såkaldte raske ældre.

De partier, der vil have vores stemme, må komme med nogle gode bud på, hvordan de vil være med til at skabe et aktivt ældreliv for de raske ældre. Som pensionist har vi fået otte timers ekstra fritid. Det betyder ikke, at vi forsager underholdning og fornøjelser, men vi er mange, der ønsker et aktivt og spændende pensionistliv. Vi ønsker lokaler og aktivitetssteder, hvor vi kan bruge den viden og erfaring, vi har fra et langt liv på arbejdsmarkedet.

Ved at give os aktivitetsmuligheder slipper samfundet og sundhedsvæsenet for os, og endnu vigtigere: kommende pensionister ved, der er et liv efter arbejdslivet.

Et liv efter arbejdslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce