Et glimrende el-system


Et glimrende el-system

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

vindmøller

Med meget stort flertal har Folketinget vedtaget en lov om erstatning til husejere, der kommer til at lide tab pga. opstilling af vindmøller.

Da et stort flertal af den danske befolkning i sin tid fravalgte muligheden for CO2-fri elproduktion på kernekraftværker, blev der naturligvis en pris at betale. Denne pris er så blevet, at vi leverer CO2-fri elproduktion til vort fælleseuropæiske net ved hjælp af vindmøller.

Det er faktisk et glimrende system, at alle lande leverer miljøvenlig el på den måde, som hvert land synes bedst om. I fremtiden vil vi jo i Danmark få en stigende andel af kernekraftproduceret el i nettet fra Tyskland og Sverige. Det er kun selve produktionsstederne, som vi ikke har i Danmark.

Da Danmark jo er et lille geografisk område, er der egentlig ikke noget sensationelt i det. I USA og Tyskland er der jo også mange delstater, større end Danmark, der heller ikke har kernekraftværker.

At der så også er forskellige meninger om selve vindmøllernes visuelle indtryk, er da forståeligt. I en valgudsendelse mener jeg engang, at Svend Auken, konfronteret med vindmølleparken i Øresund, erklærede, at den var smuk.

Så smag og behag er jo forskellig. Måske nogen engang ligefrem ville give overpris for udsigt til en vindmølle.

Et glimrende el-system

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce