Er RU så langt fra KU


Er RU så langt fra KU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at have læst læserbrevet fra Radikal Ungdoms Mads Brandsen omhandlende DSUs forslag til De Konservative om for at komme væk fra Dansk Folkepartis bagsæde, kan jeg ikke lade være at spørge: Hvor længe siden er det egentlig, at du har gået i børnehave, Mads?

Børn finder nemlig også for det meste nogen andre at lege med, hvis dem, man plejer at bruge sin tid sammen med, lige pludselig ikke gider dele det gode legetøj mere og kun vil lege de lege, de selv finder på. Men de børn, der ikke gider dele legetøjet, kan jo så sidde alene i hjørnet på blå stue og råbe om, hvor sjovt de har det, mens de andre børn i stedet bruger dagen på noget mere fornuftigt, f.eks. at findeandre legekammerater.

Men bare moralen bliver holdt højt i RU, så er alt jo godt - også selv om det så må ske på bekostning af hukommelsen. Jeg erindrer et finanslovudspil fra RU og ingen ringere end KU for blot få måneder siden, der indeholdt masser af bl.a. skattelettelser til de rigeste og andet godt, men det samarbejde er måske skrottet igen?

Mikkel Petersen medlem af DSU, Fælledvej 21, st. tv., Odense C

Er RU så langt fra KU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce