Er I tilfredse med jer selv?


Er I tilfredse med jer selv?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

overenskomster

af uffe clausen

tidligere vicepolitikommissær, Borchsvej 18, Odense V

Man kan roligt spørge såvel Dansk Folkeparti's partileder som Socialdemokratiets partileder, om de nu er tilfredse med sig selv? Vi har hørt dem begge tage grundloven i ed, og det føles gebrækkeligt at høre på al den falskhed, som ligger i de ord, der bliver sagt.

For hvor er ansvaret, mine damer? Ansvaret for vores fællesskab, for vores samfund? Er det andet end ord og populisme?

Der er ingen som DF og S, der har gjort sig til de små i samfundets beskyttere, men det jo kun ord.

Du skuffer, Pia Kjærsgaard. Og du skuffer Helle Thorning-Schmidt. Begge har I båret ved til bålet i forbindelse med overenskomstforhandlingerne ved at udtale billig støtte til dem, der naivt tror på jer - og selv fagforeningsledere har været så naive.

Nu rammer det så med meget hård hånd hele det danske sundhedsvæsen, opildnet og støttet af populister fra Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.

Det er dog utroligt, så tavse I har været på det seneste. I burde som politikere have gjort jer klart, hvad hele denne manøvre koster samfundet, og hvor meget det rammer de syge og hjælpeløse, som I ellers nok kan fremhæve i debatter og især op til folketingsvalgene.

Sjældent har man mødt så megen dumhed som fra især Connie Krakow (løn: 1/3 millioner kr. årligt), som tror, at hun kan gå på vandet.

I har alle tre sendt en meget, meget stor regning videre til samfundet - og dermed os borgere, men det vil nok være for meget at forlange, at I skulle kunne forstå det.

Er I tilfredse med jer selv?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce