Enøjet og forkert udsagn Biler i Odense


Enøjet og forkert udsagn Biler i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få dog bilerne ud af byen, brøler journalist Erik Thomsen i Spidsen.

Det er et bragende enøjet og forkert udsagn, men ikke noget nyt synspunkt fra den bilfjendske lokale avis og guf for cykelfolkene og de lokalpolitikere, som deler synspunktet.

Alligevel sniger samme personer sig til at starte bilen og køre ind til city, når der skal handles ind, og cykelkurven ikke kan rumme pakkerne. Også når regn, kulde og mørke giver en fornuftig grund til at tage dytten ind til diverse kultur- og fritidsaktiviteter i centrum.

Når mor eller far skal have lille febersyge Erik ind til doktormanden i city, er det ganske rimeligt at bruge en bil som befordringsmiddel.

Talrige andre situationer retfærdiggør at bruge bil. Mange ældre og gangbesværede kan ikke klare at stige på stålhesten eller benytte et offentligt transportmiddel.

Ikke mindst for turisterne skal Odense city være lettilgængelig, ellers kommer de slet ikke til byen, men kører udenom.

Vi har brug for en nuanceret trafikpolitik i Odense, og derfor skal vi tage hatten af for byrådspolitikere som Lars Chr. Lilleholt, der vil sikre de nødvendige parkeringspladser i centrum.

Hvis man fejler og forsømmer det, affolker man city til stor skade for forretnings- og handelslivet.

Hvis man tvinger bilerne ud af byen, vil det betyde nedgang for city, og det er lige det modsatte, byen har brug for. Nemlig fremgang og udvikling

Enøjet og forkert udsagn Biler i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce