Enig om eller enig i?


Enig om eller enig i?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INDVANDRING: Den måske kommende byrådskandidat i Odense, Asmaa Abdol-Hamid (AAH), er forbløffet over at kunne være enig med Pia Kjærsgaard (PK) om det, som skulle være hovedformålet med de nye familiesammenføringsregler, nemlig at få sat en stopper for tilstrømningen af udlændinge.

Den begrænsning i tvangsægteskaber, der ligger i 24 års reglen er kun en sidegevinst ifølge PK. Formentlig vil hun også være enig med PK om, at 2 + 2 er 4. Enigheden om er kun et spørgsmål om at læse indenad.

Hvad der derimod ikke fremgår er, om AAH er enig i hovedformålet eller sidegevinsten.

Hendes anke over familiesammenføringsreglerne kunne tyde på det modsatte. Hun taler om en begrænsning af friheden til at vælge sine partnere (sin partner?) samt friheden til at leve en tryg og stabil tilværelse. Unge under 24 år, som alligevel vælger en partner fra udlandet er et ressourcespild for Danmark, da de må bosætte sig i et andet land.

Hun taler videre om personer over 24 år, som alligevel bliver nægtet familiesammenføring på grund af øget samlet tilknytning til det andet land, hvor forældrenes og børnenes hverdag bliver ustabil og utryg. Jeg er helt enig, ikke bare om men også i, at disse personers tilværelse bliver mere utryg, når de ikke er omfattet at det danske velfærdssamfunds sociale ydelser. Og jeg er tilmed også enig både om og i, at vi bevæger os flere skridt tilbage.

Men Asmaa Abdol-Hamid glemmer at gøre opmærksom på, hvorfor vi har været nødsaget til at bevæge os tilbage.

Årsagen til tilbageskridtene er den ganske enkelte, at vi er ved at blive oversvømmet af et stort antal udlændinge, som ikke er egentlige flygtninge, højst bekvemmelighedsflygtninge, fra lande med en stammekultur og religion, som i demokratisk og udviklingsmæssig henseende ligger langt under vores, og som gerne vil forsørges i stabilitet og tryghed i vores sociale system.

Vi er måske nok så rige, at det af AAH kan betragtes som en ressource at være med til at forbruge af vor overskudsproduktion, men familiesammenføringsreglerne er blot et udtryk for, at grænsen for vor tossegodhed er ved at være nået.

Enig om eller enig i?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce