Energi. Solceller gavner grøn omstilling, men minister forstår det ikke


Energi. Solceller gavner grøn omstilling, men minister forstår det ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Mose Hansen, Snarupvejen 15, Espe, Ringe
Billede
Debat. 

Med den solrige sommer vi har haft i år, er solcelleejerne med til at gavne den grønne omstilling, da vindmøllerne ikke har ydet optimalt på grund af manglende vind. Kraftvarmeværkerne har heller ikke kunnet levere en optimal el-produktion, da der ikke har været behov for varme.

Det er kun den regerende energiminister, som ikke har forstået fordelen ved solenergien. Han er måske slet ikke energiminister, men skatteminister?

Nej, så hellere importere el, som er produceret på kul fra Tyskland/Polen. Solceller leverer el, når det er lyst - helst med sol - og det sker om dagen, hvor elforbruget er højest. Derfor er solceller et scoop set med miljøets øjne.

I vinterhalvåret tager vindmøllerne over, ja til tider produceres der så meget el om natten, at man har overløb, hvilket vil sige, at der ikke er nok aftag for el-produktionen her i landet. Så giver man det væk til nabolandene, hvilket er hovedløst.

Nej, solcelleejerne skal sandelig ikke kunne trække det tilbage, som de har leveret til gavn for samfundet og den grønne omstilling, da der var behov for grøn el. At denne Lars Christian Lilleholt helt har overgivet magten til elselskaberne, er typisk for ansvarsløse politikere. Når jeg ser tilbage på LCL's svar på mit indlæg 1. feb. 2018 med en ordflom, at det er for lukrativt at have solceller, så har han ikke forstået en tøddel. Vi betaler 42 øre for den strøm, vi selv bruger, selvom det er produceret på stedet.

For at vende tilbage til, hvad der er lukrativt, kunne vi begynde med politikernes pensioner, bengnaveri, fribilletter til alskens ting blandt andet rejser mm.

Når elselskabet så ikke afregner det leverede korrekt, så går det helt galt. Energi Fyn har direkte snydt mig for 2272 KWh. Jeg har udbedt mig en kopi af det regnskab, som ligger til grund for betaling af mit solgte el.

Nej, jeg kan komme og få en snak med dem - de lever så ikke i den digitale verden. Hvor er bestyrelsesformanden/bestyrelsesmedlemmerne/ repræsentantskabsmedlemmerne. Energi Fyn ligner alle andre a.m.b.a.'er, som er halvoffentlige selskaber, hvor direktøren udpeger, hvem han vil have i bestyrelsen. Der skulle nødig komme personer ind, som havde en selvstændig mening, og som havde forstand på virksomhedsledelse endsige kvalifikationer med relation selskabets udøvende funktion.

Jeg taler af erfaring med henvisning til Energi Fyns forgænger Effla. Her fik jeg stukket i næsen af direktøren, at han nok skulle sørge for, at jeg aldrig kom ind i repræsentantskabet endsige bestyrelsen, da jeg stillede op til repræsentantskabsvalget. Jeg vil ikke have nogen ind, som blander sig i, hvordan jeg leder Effla.

Energi. Solceller gavner grøn omstilling, men minister forstår det ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce