En stille undren


En stille undren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPPOSITION: Her i valgkampens sidste fase kan man godt i sit stille sind undre sig over, hvad der egentlig foregår i socialdemokraters hoveder, når de ikke nærmest pr. automatik sidder for bordenden.

Vi så det under de borgerlige regeringer i 80'erne, da socialdemokraterne i frustration over at have mistet, hvad de betragter som deres "førstefødselsret" til regeringsmagten, spillede et farligt hasardspil med Danmarks udenrigs- og sikkerhedspolitik.

Vi oplever det nu igen her i Fyns Amt, hvor man ellers kunne have forventet, at Socialdemokratiet efter otte år i opposition havde præsenteret et markant modstykke til den førte politik. Det har vi ikke set noget til. Tværtimod sparker partiet med hr. Svendsen i spidsen i surhed efter alt muligt andet.

Først blev de radikale skældt huden fuld, fordi de ikke ønskede at droppe otte års velfungerende borgerligt samarbejde.

Så blev vreden rettet mod den konservative hjemmeside, hvis brøde nok mest bestod i, at den kom på et tidspunkt, hvor hr. Svendsen ikke var nået længere i sin kampagne end til at dele billige kuglepenne ud.

Det sidste "primalskrig" fra hr. Svendsen er hans melding om, at Socialdemokratiet vil pege på Venstres spidskandidat til amtsborgmesterposten! Det er tilsyneladende et sympatisk træk, at hr. Svendsen nu kaster håndklædet i ringen og erkender, at hans chancer for at nå posten er lig nu, men hvad skyldes mon denne pludselige kærlighedserklæring til Venstre?

Jo - motivet er let at få øje på: hr. Svendsen ved nemlig godt, at ender forhandlingerne med, at amtsrådets mest kompetente medlem, Jan Boye, kan sætte sig i borgmesterstolen, vil hr. Svendsen være overgået til pensionisternes rækker, næste gang det bliver aktuelt at skulle finde en ny amtsborgmester i Fyns Amt.

Heldigvis har de borgerlige samarbejdspartnere allerede venligt, men bestemt afvist at lade hr. Svendsens sære udmelding få nogen betydning.

Det bliver derfor de borgerlige vælgere, der bestemmer navnet på den næste fynske amtsborgmester.

En stille undren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce