En sort dag for Fynbus


En sort dag for Fynbus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

pensionistrabat

Den 24. august bliver en sort dag i Fynbus' historie: pensionistrabatten bortfalder, og det betyder et farvel til mange pensionister, et farvel til de ældre trofaste beskedne passagerer, der på grund af svigtende helbred eller mindre økonomi har måttet opgive at køre egen bil.

Det er rigtig synd for de pensionister, der ikke bor i nærheden af jernbanerne. Vi andre går selvfølgelig over til DSB.

Ganske vist bortfalder pensionistrabatten ikke på 10-turskort og periodekort, men den er ikke særlig stor, og alle pensionister, der ikke kører regelmæssigt, skal altså nu betale fuld pris for at besøge familien, der bor langt fra en jernbanestation, eller deltage i et møde eller lignende. De, der ikke har råd, må blive hjemme.

Alt i denne verden er afhængig af økonomi (desværre), men hvis Fynbus tror, at indtægten fra passagererne vil stige, når rabatten afskaffes, bliver skuffelsen stor. Pensionisterne vil simpelt hen udeblive, og så bliver billetindtægten endnu lavere.

Har man prøvet at forhandle om et tilskud fra kommunerne i områder, hvor der ikke findes jernbane? Har man overvejet at udføre besparelserne ved at skære et par ture væk, hvor der erfaringsmæssigt kører tomme rutebiler? Hvad har man gjort for at forhindre denne ulykkelige situation?

Her må konkurrence til. Jeg ønsker mig et privatdrevet rutebilselskab med forståelse for de ældre og med acceptable priser.?

En sort dag for Fynbus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce