En sælsom begivenhed

Jørgen Carsten hansen

En sælsom begivenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lederskifte

Den helgenkåring, der fandt sted omkring Bendt Bendtsens afgang, hvor Lene Espersen, nyudnævnt mediedarling, blev Det Konservative Folkepartis partileder, var en sælsom begivenhed. Det er som om alle har fortrængt virkeligheden, at når alt kommer til alt, så har hun som justitsminister misligeholdt den forventning, man med mere eller mindre rette forventer af en konservativ minister for lov og ret.

Den politireform, som vi her ude i virkeligheden er taget som gidsler af, og som har næsten affolket politietaten, så vi skal helt tilbage til besættelsestidens sidste år for at kunne sammenligne det uføre, som er, når selv basale politiopgaver bliver tilsidesat og ikke finder sted.

Det er ikke betryggende, at forbryderne undslipper, og når forbrydelser finder sted får den tilbagemelding, at politiet ikke har mandskab til at komme ud til gerningsstedet.

Politiets eget faglige forbund har gang på gang råbt vagt i gevær og påvist manglerne og er blevet mødt med den magtens arrogance, som i almindelighed er politikernes attitude og i særdelshed det helhedsindtryk, vi - borgerne - har omkring Lene Espersen.

Når man med let skjult opblæsthed sidder til en pressekonference i tv og foregiver en friskhed og fremhæver sin "skrappe mostertype", så "sitter" den fast, det indtryk borgerne/vælgerne har omkring den førte konservative retspolitik.

Politikerne bliver altid (be)dømt på deres gerninger, og hun er ingen undtagelse. Når hverdagen indfinder sig, og de lange hvedebrødsdage er passé, inden de er startet, så er fortrængningens tid forbi.

En sælsom begivenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce