En pærevælling


En pærevælling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JØDEHAD: Når Alex Ahrendtsen tillader sig at kalde den danske venstrefløj for jødehadere, gør han præcis som islamisterne: Han blander politik og religion sammen.

Alex Ahrendtsen gør detmed det formål at mistænkeliggøre venstrefløjen, som ikke deler DF's fremmedfjendskepolitik, som går ud over alle, der ikke har samme farve som Pia Kjærsgaard.

Han og Uffe Nissen kalderde, der formastersig til at kritisere staten Israel, for antisemitter. Se nu bliver det helt sjovt, for semitterne er en mørkhudet race, der er mest udbredt i Mellemøsten og som indbefatter koptere, kristne, jøder og muslimerne o.a. religioner. Det bekræfter mig i, at ingen af de ærede skribenter aner et kvidder om, hvad hele situationen drejer sig om.

Ingen af mellemøstens ogdet afrikanske kontinentsbefolkninger har selv bestemt, hvor deres nationers grænser skal gå. Det har europæerne i det forrige århundrede, udelukkende med tanke på grov udnyttelse.

Så hele den katastrofale udvikling, vi ser i Afrika og Mellemøsten, kan vi kun takke os selv for.

For at komme tilbage til Alex Ahrendtsens tilsvining af venstrefløjen, for det, han skriver, er udelukkende et tarveligt forsøg på at bruge Holocaust/Israel til at skære socialister og nazister over en kam. Der var mange jødiske kommunister, der bekæmpede nazismen i sidste verdenskrig. Disse mennesker, der ofrede deres liv for friheden, håner du groft. Skam dig. Hvis du skal score billige stemmer til dit parti, så hold for øje, at der stadig er nulevende jødiske medlemmer af modstandsbevægelsen, der absolut ikke er enige med dig og dine, for I ligner for meget det, de i sin tid bekæmpede.

Min Far kæmpede i BOPA, (der var flere jødiske medlemmer),og demåtte betale for det i resten afderes liv såvel også deres familier, så jeg føler mig dybt krænket, når folk som jer kalder socialister for jødehadere.I ved intet.

En pærevælling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce