En oplagt sparemulighed


En oplagt sparemulighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INDVANDRING: Regeringens velfærdskommission konkluderer, at der er behov for ændringer i vores velfærdssamfund, hvis vi også i fremtiden ønsker at bevare de mange goder, vi i dag kender.

Det, man normalt ender med er, at vi bliver nødt til at skære ned på en række erhvervede goder - og så nævner man normalt efterløn, folkepension osv.

For Dansk Folkeparti står disse kerneydelser ikke til diskussion. Der er derimod andre ting, der ikke nævnes som oplagte sparemuligheder. En rapport udarbejdet af Dream under Finansministeriet viste for nylig, at indvandrerne og deres efterkommere årligt koster det danske samfund cirka 33 milliarder kroner. Efterlønnen koster til sammenligning cirka 22 milliarder.

Hertil kommer andre skadelige ting, såsom at hospitalerne er relativt hårdere belastet af indvandrere end af danskere, mindst en fjerdedel af de indsatte i fængslerne er indvandrere, de fleste gadebander består af indvandrere og mere end halvdelen af alle voldtægter begås af indvandrere. I alle dele af den offentlige administration og undervisning vejer indvandrerne tungere.

Der er således tale om et meget stort indvandrerpres på velfærdsstaten. Alle de kulturradikale og venstreorienterede taler om behov for øget integration, men alt, der har været prøvet, har været virkningsløst. Langt de fleste af anden etnisk oprindelse ønsker ikke at blive en del af vores samfund, og det gør deres efterkommere heller ikke.

En hollandsk undersøgelse konkluderer derfor også, at de fremmede, der ønsker at tilegne sig vores kultur og levemåde nok selv skal gøre det. De indvandrere, der ikke gør, kan og vil ikke integreres i vores samfund, og løsningen er derfor at få sendt de fremmede hjem i stort antal.

Jens-Christian Jensen er formand for Dansk Folkeparti Otterup.

En oplagt sparemulighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce