En minister kom forbi Sydfyn!

I årevis har de ligget der og med masser af græs og ukrudt bud turister velkommen til Svendborg - de øde og grimme fhv. banearealer. Nu har LO uddelt poser med blomsterfrø til alle fagforeninger, så medlemmer, når de kommer forbi, kan smide frø ud over arealet og dermed til forår og sommer giver turister en kønnere indgang til byen. LO-formanden sprder blomsterfrø til ære for o
Foto: Yilmaz Polat/© Yilmaz Polat

En minister kom forbi Sydfyn!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehuspolitik

Julen varer lige til påske, siger et gammelt ordsprog. Den tror sydfynboerne dog ikke mere på. Sundhedsministeren kom forbi Svendborg, men det var ikke just julegaver, han havde med. Tværtimod kaldte han os nærmest for nogle uvorne unger, der ikke ville tage imod "Juhle-gaven" fra VKO-regeringen. Nu kom han med en smukt indpakket sygehuspakke, og så var vi bare nogle utaknemmelige bæster, der ikke forstod, at han ville os det godt,

Et borgermøde blev det kaldt, men borgernes spørgsmål til den medbragte sygehuspakke blev besvaret ud fra en medbragt manual, og han var ikke modtagelig for gode saglige og faglige argumenter, der talte for en fortsat bevarelse af akutfunktionerne på Svendborg Sygehus.

Hvorfor kom han egentlig, og hvorfor medbragte han sin egen ordstyrer i form af den tidligere tv-vært Trine Sick? Hun holdt styr på talerlisten, men hun fastholdt ikke ministeren, når han undveg at besvare de ubehagelige spørgsmål.

Og hvor var Dansk Folkeparti sidste mandag? Det parti, som påstår, at det er garant for, at børnene, de ældre og syge får en god behandling. De bekymrer sig, ja, men deres største bekymring er nok, om deres nuværende magt og indflydelse i dansk politik kan fastholdes.

Jeg er sikker på at VKO-tiden er ved at rinde ud, for vælgerne vil ikke mere lade sig forføre af slesk tale og ufinansierede skattelettelser. Tværtimod kræver de nu handlekraft i forhold til den eksplosive ledighed, manglende praktikpladser til vores fremtid - de unge, forfaldne offentlige bygninger og et offentligt sundhedsvæsen der er ved at blive centraliseret og privatiseret ihjel.

Dansk Folkeparti havde i skattereformforhandlingerne muligheden for at fjerne fradragsretten for de næsten en million arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer. En fjernelse, som var foreslået af både skattekommissionen og Socialdemokraterne, men intet skete.

Nu er Dansk Folkeparti tværtimod med til at fjerne akutberedskabet på Svendborg Sygehus, men de var ikke store nok til at møde op i mandags og fortælle hvorfor.

En minister kom forbi Sydfyn!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce