En grim smag i munden


En grim smag i munden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MEDIELICENS: Vi var måske nok mange, der morede os kongeligt, da Danmarks Radio i sin tid jagtede sortseere med pejlevognen. Især hvis vi selv havde god overensstemmelse mellem den faktiske type apparat og den foreliggende postkvittering.

Derimod får jeg (og sikkert også du) engrim smag i munden, når DR med selvsmagende tør humor forsøger at rejse alle selvfede licensbetaleres hånlatter mod det forsvarsløse mindretal af befolkningen, der er i stand til at udfylde tilværelsen med arbejde, samtale, bog- og avislæsning og - ja, måske ligefrem personligt nærvær, sang, dans og musik af "egen avl".

Men man regner selvfølgelig slet ikke med, at sådanne mennesker kommer til at se dens slags "informationsspots" - og så kan man jo roligt gøre sig lystig på deres vegne.

En officiel ("public service") mediegigant kan ikke tillade sig at gøre grin med mennesker, der lever uden tv, i-pod og netværksopkobling.

Sådanne eksistenserkan jo være på besøg hos folk, der har farvefjernsyn eller det, der er værre.

Jeg tror, der findes et liv uden for de elektroniske medier. Og hvis der ikke gør - så bør licensen indregnes i personskatten.

En grim smag i munden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce