Elendig politiledelse!


Elendig politiledelse!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

POLITIREFORM: Så skete det, som jeg troede var en umulighed, nemlig at slå Post Danmark i dårlig ledelse! Det klarer Fyns Politi, som det så flot hedder, på mesterlig vis. Det er i hvert fald "mester", der i aviser og fjernsyn uden for enhver diskussion viser, hvordan en såkaldt politiledelse kan fremture på en både overlegen, arrogant og fornærmende måde og tillader sig at svine Svendborg Politi (undskyld, Fyns Politis medarbejdere i Svendborg) til.

Et gammelt ord siger: "som mester, så og hans svende". Det passer jo perfekt i denne situation, hvordan i alverden skal politidirektørens 112- og 114-folk kunne lære at tale ordentligt til den fynske befolkning, når den særdeles uheldige tone lægges an af deres herre og mester? (Undskyld de af jer, der fører et pænt sprogbrug, og som gør, hvad I kan og skal).

Havde det ikke været bedre at støtte sine politifolk på Sydfyn i stedet for at anlægge disciplinærsag? Det var måske politidirektørens lige nu fornemste opgave at sørge for, at de betjente, der betjener en af jeres allervigtigste opgaver, nemlig at modtage alarmopkald, kender Fyn og omliggende øer (inklusive Tåsinge) og taler pænt og høfligt til os borgere, men det er direktøren måske ikke den rette til?

Hvordan kunne vores dygtige justitsminister overhovedet have i tankerne at ansætte den nuværende odenseanske (undskyld, fynske) politidirektør til så vigtig en opgave som at føre den nye politireform ud i livet?

John Kaarsgaard, Egevej 7, Tullebølle, Tranekær

Elendig politiledelse!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce