Ejendomsretten krænkes


Ejendomsretten krænkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJBJERGBANEN: Det er jo en gammel bane, der har været der lige siden 1920'erne, så det kan jo ikke komme bag på de tilflyttere, der kommer til.

Hvad ville de sige, hvis kommunen kom og sagde, at de ikke måtte bo der mere, for det skulle bruges til rekreativt område. Det er en krænkelse af ejendomsretten, men det er jo, hvad ejerne af Højbjergbanen er ude for.

Jeg var godt nok med til at protestere mod skydebanen, men da boede jeg på Store Pederstrupvej og var i fare for vildskud. Men lige pludselig var det nogle stærke fyre i Højbjergområdet, der fik motorbanen føjet ind i protokollen uden at rådføre sig med nogen.

Det er da rigtigt, det er en skøn plet på Fyn med både planter og fugle. Det er bare som om, der svæver en falk over området.

Men Højbjerg ligger som et yderområde i kommunen, ligesom Korup. Der vil vi gerne have en kultur- og sportshal og sportshal. Der er også gode løfter fra kommunen og god vilje, men det er jo nyt endnu, Højbjerg sagen er cirka 15 år gammel, så der er jo nok lange udsigter for folkene bag haltankerne.

Ejendomsretten krænkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce