EU bygger broer


EU bygger broer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STOREBÆLTSBROEN: Det tager kun ganske få minutter at køre over Storebæltsbroen mellem Fyn og Sjælland. Det står i skarp kontrast til, hvordan det var i gamle dage.

Der var der lange køer ved færgelejet, og dernæst tog det færgen omkring 45 minutter at fragte én over det 18 kilometer lange bælt.

Danskerne og alle andre, der bruger broen, kan med andre ord glæde sig rigtig meget over at have sparet en masse transporttid.

Det er 10 år siden, at broen blev åbnet. Hvis man derfor sætter pris på at kunne nøjes med at kunne bruge et lille kvarter kontra en time eller mere på at fragte sig fra Fyn til Sjælland eller omvendt, burde man sende EU en venlig tanke, når man kører op på højbroen.

Det er nemlig takket være EU, at hele broprojektet overhovedet kunne sættes i gang, fordi EU hjalp med at stille penge til rådighed, således at broen kunne blive bygget.

Det samme vil være tilfældet med Femern-forbindelsen, som også vil komme til at lette transporten for både private og for virksomheder, som skal have fragt fra Danmark til Tyskland.

Lad os derfor glæde os hver gang, vi krydser 10 års fødselaren Storebæltbroen og se frem til om nogle år at kunne spare masser af tid, når vi skal til Tyskland.

Anne E. Jensen, MEP (V), - MEP (V), Rue Wiertz 60, 10G115, Bruxelles, Belgien

EU bygger broer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce