Dyre Thyra er spild af skattekroner


Dyre Thyra er spild af skattekroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bjarne Hilmersson, Mosegårdsvej 43, Odense C.
Michael Bager
Debat. 

Ældreflop: Ældreministerposten blev oprettet i 2016, hvor LA ønskede at vise, man kunne få mere velfærd for mindre penge. Dertil havde man hentet Thyra Frank ind, "verdensberømt" og kendt for at lede et plejehjem lidt alternativt. Det kostede ganske vist en formue at drive Thyraplejehjemmet i forhold til andre plejehjem. Men det var en satsning, hvor LA-toppen håbede, Thyra Frank med sin sociale profil kunne blive en populær minister. Det er så ikke lykkedes. Ifølge BT læner ældreministeren sig endog op af en fyreseddel.

Det første år af sin ministertid kom Thyra Frank ikke med et eneste lovforslag i Folketinget - og i år kommer der heller ikke nogle ifølge regeringens lovkatalog. Man undres over, at LA toppen hentede Thyra Frank ind, for vælgerne ville ikke stemme på Thyra Frank til folketingsvalget i 2015. Ministeren er en dyr dame til 6.126 kroner i løn - om dagen. Det samme, stort set, jeg får i folkepension - om måneden, forstås.

Når kommentator David Trads på altinget.dk, at hun er spild af skattekroner hentyder han nok til en køretur, ældreministeren havde i 2017, hvor hun var på besøg hos landets kommuner for at overtale dem til at søge om de 425 millioner, hun havde i baglommen til de kommuner, der ville opjustere plejehjemskøkkenet og lave frisklavet mad til plejehjemsbeboerne. Det lykkedes ministeren at komme af med pengene, der skulle bruges inden årets udgang. Hastværk er lastværk. Og der er da også flere steder, hvor kvaliteten af arbejdet er langt fra det ønskelige. Det samme gælder, når man ser på, hvor mange steder, eller rettere: få steder, der bliver lavet frisklavet mad.

Dyre Thyra er spild af skattekroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce