Du har spillet fallit, Dennis


Du har spillet fallit, Dennis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORLIG

af Arci Hippler

Tværvej 1, Strib, Middelfart

Ja, så har du jo fået dit forlig i hus, Dennis Kristensen. Da du i første omgang ved overenskomstforhandlingerne ikke ville godtage det offentliges tilbud, var du nærmest en helt, hvilket resulterede i denne konflikt. Men du var selv med til at trække forhandlingerne i langdrag og acccepterede alligevel i sidste ende det offentliges tilbud uden nævneværdige forbedringer.

Den lange konflikt har gjort de implicerede medlemmer møre/eftergivende; ferien står for døren og FOA's konfliktpenge kniber det med at få udbetalt - der er ikke udbetalt penge siden 30. april.

Medlemmerne ville nu holde deres planlagte ferie og have deres normale, faste løn, de ville ikke længere udsættes for dine pinsler. Derfor er jeg overbevist om, at dit forslag udelukkende på denne baggrund er kommet i hus. Du har været medvirkende til, at strejkekassen er blevet drænet godt, og medlemmerne kommer yderligere til at bøde for det på et senere tidspunkt.

Denne konflikt har kun været for SSA, alle andre områder var kun medløbere såsom serviceassistenterne på OUH. Serviceassistenterne var på forhånd ikke med dine beregninger om bedre løn. Du vidste ikke engang, hvem de var, de var aldrig nævnt i medierne. Overenskomsten lå længe før konfliktens start i skuffen, men alligevel skulle/ville du udnytte os. Samtidig havde FOA ikke styr på konfliktens gøremål og udbetalingerne.

Du har spillet fallit i nok din første og eneste konflikt og skuffet serviceassistenterne på OUH.

Du har spillet fallit, Dennis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce