Drop mudderkastning


Drop mudderkastning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere end otte måneder før kommunalvalget i Odense har Socialdemokraterne tilsyneladende valgt at sætte turbo på deres valgkamp. Et væld af partisoldater retter frontale personangreb på Jan Boye her i avisen. De glemmer dog behændigt at skrive, at de er organiserede socialdemokrater.

Det kommer meget behændigt i kølvandet på Anker Boyes løgn om, at borgmesteren først til maj ville samle byrådets partier for at diskutere, hvad Odense skal gøre ved den igangværende krise.

Det virker dybt utroværdigt, og bekræfter mest af alt den formodning, som de fleste af os længe har haft: at Socialdemokraterne allerede har smidt arbejdstøjet for at føre valgkamp. En formodning, der løbende bakkes op af den vedvarende mangel på politiske resultater, som primært Anker Boye er i stand til "at levere", herunder massive forsinkelser på de projekter, han har det politiske ansvar for - f.eks. kanalforbindelsen og musik- og teaterhuset.

Mens Socialdemokraterne har arbejdet med at tale krisen størst mulig, har borgmesteren for længst taget en række initiativer for at modvirke krisen, herunder flere af de ting, Socialdemokraterne nu foreslår.

Anker kunne have gjort det samme, men er måske mest interesseret i, at krisen fortsætter.

Lige nu venter vi sådan set bare på, at Anker Boye sætter sig til forhandlingsbordet med KL og regeringen. Det er faktisk det eneste, der mangler, for at Odense Kommune må hæve anlægsinvesteringerne og dermed sætte mere gang i økonomien.

Drop mudderkastning og valgkampspin - Odense har behov for, at vores politikere bliver i arbejdstøjet.

Drop mudderkastning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce