anne-mette-strategien
I Fyens Stiftstidende 6/1 er der et indlæg "Anne-Mette skal redde Anders Fogh" ved kommende valg med at generobre de kvindelige vælgere, han mistede til Helle Thorning-Schmidt, mener eksperter. I artiklen nævnes det, at denne strategi bl.a. blev anvendt i USA og England af præsident Bush's frue, Laura, og fru Blair.

Hvad blev resultatet - det blev ingen succes, hverken for Bush, der tabte valget i USA, eller Blairs popularitet er efter meningsmålingerne at dømme faldende.

Såvel Bush som Blair virker meget charmerende under deres optræden i tv i modsætning til Anders Fogh Rasmussen, der er uden personlig udstråling, når han viser sig på tv.

Strategien i USA og England med fruerne i front slog fejl. Utroligt, at Anders Fogh Rasmussen politisk er "skræmt", efter at Socialdemokraternes førstedame, Helle Thorning-Schmidt er kommet på den politiske bane. For øvrigt forekommer hun meget mere charmerende og udadvendt end fru Anne-Mette.

De kvindelige vælgere lader sig næppe narre i det spil, der nu er iværksat af Anders Fogh Rasmussen og hans rådgivere - spindoktorerne.

Det kan da ikke være alvor, at fru Anne-Mette kan komme på finansloven som kompensation for at arbejde som statsministerens ledsager. Det må da være en spøg.

Sv. Heden Andersen Birkelyvej 30, Nr. Lyndelse, Årslev