Det må være en spøg


Det må være en spøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Fyens Stiftstidende 6/1 er der et indlæg "Anne-Mette skal redde Anders Fogh" ved kommende valg med at generobre de kvindelige vælgere, han mistede til Helle Thorning-Schmidt, mener eksperter. I artiklen nævnes det, at denne strategi bl.a. blev anvendt i USA og England af præsident Bush's frue, Laura, og fru Blair.

Hvad blev resultatet - det blev ingen succes, hverken for Bush, der tabte valget i USA, eller Blairs popularitet er efter meningsmålingerne at dømme faldende.

Såvel Bush som Blair virker meget charmerende under deres optræden i tv i modsætning til Anders Fogh Rasmussen, der er uden personlig udstråling, når han viser sig på tv.

Strategien i USA og England med fruerne i front slog fejl. Utroligt, at Anders Fogh Rasmussen politisk er "skræmt", efter at Socialdemokraternes førstedame, Helle Thorning-Schmidt er kommet på den politiske bane. For øvrigt forekommer hun meget mere charmerende og udadvendt end fru Anne-Mette.

De kvindelige vælgere lader sig næppe narre i det spil, der nu er iværksat af Anders Fogh Rasmussen og hans rådgivere - spindoktorerne.

Det kan da ikke være alvor, at fru Anne-Mette kan komme på finansloven som kompensation for at arbejde som statsministerens ledsager. Det må da være en spøg.

Sv. Heden Andersen Birkelyvej 30, Nr. Lyndelse, Årslev

Det må være en spøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce