Det kloge folk


Det kloge folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPLYSNING: Danskerne er et klogt og oplyst folk! Hvordan kan folket så stemme på en statsminister, der vil bestemme andre parters politik. Anders Fogh Rasmussen vil nu forbyde Pia K. og Naser K. at fremføre deres partiers politik, mener jeg, fordi det kan skade Anders, så han ikke kan fortsætte med sin regering!

En regering støttet af modpolerne Pia og Naser ville blive en utroværdig regering. Hvordan kan et så oplyst folk som det danske støtte en statsminister, der siger, at han vil have religion ud af det offentlige rum, når han efterfølgende lader sin politik styre af de to sorte præster fra DF.

Hvordan kan et oplyst folk støtte en statsminister, der vil være bonkammerat med præsident Bush?

Hvordan kan et oplyst folk tro på, at når statsministeren smider slipset, bliver hans politik mere menneskelig og anderledes end før. Nej slipset og den samme politik sammen med Pia kommer igen efter valget.

Hvordan kan et så oplyst folk tro på en statsminister, der benægter, at folk på sygehusene ligger på gangene.Når det er blevet vist og dokumenteret på tv, at sådan er det desværre i dagens Danmark.

Der er en ting, man kan være enig med Anders F. i. Han er noget så ligeglad med de konservative. Nu må en så klog befolkning som den danske tage sig sammen og stemme en ny regering ind. Stem på Socialdemokraterne.

Carlo Brandt, Gyldenstenvej 28, Odense M

Det kloge folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce